Ana Sayfa / Blog / Advantech Uzaktan I / O ve Kablosuz Algılama Modülleri
Advantech Uzaktan I / O ve Kablosuz Algılama Modülleri

25.09.2023 00:00:00

Advantech Uzaktan I / O ve Kablosuz Algılama Modülleri

Yayınlayan: FRM Otomasyon

Advantech Uzaktan I / O ve Kablosuz Algılama Modülleri

 

IoT ve Endüstri 4.0 çağında şirketlerin hizmet seviyelerini yükseltmek ve maliyetlerden tasarruf etmek için varlıklarını tam olarak kontrol etmeleri şarttır. Bu, izleme uygulamalarının hem hacminin hem de çeşitliliğinin sürekli arttığı anlamına geliyor. Hem buluta hem de veritabanlarına yüksek miktarda veri ve sinyal gönderilirken, sinyallerin anlamlı veriler olarak sıralanmasını sağlamak, ağdaki iletim ve bilgi işlem yüklerini azaltmak açısından çok önemlidir.

 

Advantech, çeşitli veri toplama uygulamaları için dört ana ürün kategorisi sağlar: uzaktan ve geniş alan algılama için kablosuz I/O çözümleri, DAQ için kontrol I/O çözümleri ve daha yüksek bilgi işlem gereksinimlerine sahip kontrol uygulamaları, farklı iletişim arayüzleri ve protokolleri için uzak I/O çözümleri ve yüksek hızlı uygulamalar için veri toplama I/O Çözümleri diyebiliriz. 

Kablosuz G/Ç (I/O) Çözümleri

Advantech, geniş alanlardaki kapsama alanını izlemek için Wi-Fi, 4G, NB-IoT, LoRa, LoRaWAN ve LPWAN ile iletişim kuran kablosuz algılama cihazlarını portföyünde bulundurmaktadır. 

 

Kontrol G/Ç Çözümleri

Advantech'in kontrol I/O çözümleri, dijital entegrasyon ve bulut hizmetleri ihtiyacını karşılarken son kullanıcıların ve endüstriyel ekipman üreticilerinin ekipmanı izlemesine ve kontrol etmesine yardımcı olur. Çözümler çeşitli bilgi işlem düzeylerini, işletim sistemlerini, iletişim arayüzlerini ve protokollerini, G/Ç kanallarını ve kullanıcı dostu arayüzleri kapsar.

Uzak G/Ç Çözümleri

ADAM uzak I/O modülleri, son teknoloji ürünü işlevsel tasarımıyla 30 yılı aşkın süredir endüstriyel otomasyon alanının güvenilir bir parçası olmuştur. RFID ve USB gibi en son teknoloji güncellemeleriyle kullanıcılar, güç kaynağı olmadığında bile yapılandırma ve inceleme için ek seçeneklere sahip olur. Ayrıca, daha büyük ağ altyapısı için ADAM Ethernet tabanlı uzak G/Ç modülleri, iletişim verimliliğini artırmak amacıyla OPC UA, SNMP ve MQTT'yi kullanır.

 

Veri Toplama G/Ç Çözümleri

Advantech, eklenti PCI / PCI Express kartları, taşınabilir USB DAQ modülleri ve grafik yazılım araçları dahil olmak üzere çok çeşitli endüstriyel veri toplama ürünleri sunmaktadır. Advantech'in endüstriyel DAQ I/O ürünleri güvenilir, doğru, uygun fiyatlı olup ölçüm, laboratuvar işlemleri, makine otomasyonu ve üretim testi gibi çeşitli endüstriyel otomasyon uygulamaları için uygundur.

 



FRM Otomasyon Elektrik Elektronik Müh. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.

Adres: Alaaddinbey Mh. 638. Sk. Ali Aşan Plaza No:2A/4 Nilüfer Bursa / Türkiye

Telefon +90 (224) 441 05 11
Faks: +90 (224) 441 05 15
Email: info@frmotomasyon.com.tr